Brugsanvisning til slushicemaskine, dobbelt kammer

 

    • Løft ALDRIG maskinen i bowlen!
    • ​Anvend ikke ulovlige forlængerledninger
    • ​Sørg altid for rigeligt plads omkring maskinen (15 cm), således at maskinen kan komme af med varmen.
    • ​Blandinger til slush ice af må ALDRIG indeholde mindre end 13% sukker (brug ikke light produkter)
    • ​Produktionstiden for slush ice afhænger af lokaletemperatur, blandingens starttemperatur og sukkerkoncentrationen mm. (Vejl. Ca. 1 ½ time)
      ​​

    Sådan gør du (se evt. billede):

    1. Kom altid først vand i maskinen, for at sikre at kamrene ikke er utætte, herefter tilsættes den rette mængde saft (5l vand og 1l saft – hvis købt hos os). Placer låget KORREKT, da sneglen ellers ikke kører rundt
    2. ​Tænd ”on” på power knappen på siden af maskinen
      OBS Vigtigt at knapperne foran på maskinen IKKE justeres, da temperaturen er reguleret fra fabrikken. Brug kun denne knap, hvis du ønsker at lave kold saft i stedet for slush ice.

    Rengøring:

    1. ​Maskinen tømmes for slush ice
    2. ​Maskinen skylles igennem med lunkent vand (må ikke skilles ad) vi gør maskinen rent efter brug​
    Cookie-indstillinger