Corona-Information - Se mere her​ »

Erhvervskunde - Se hvad vi tilbyder »

Bryllupsarrangement - Se mulighederne her »​​​

Gratis brochure - Bestil her »​​​

Bryllup og konfirmation med alt det nødvendige

​Skal du holde bryllup eller konfirmation? Hos Vitro festudlejning kan vi hjælpe dig med alt det nødvendige, du har brug for til festen. Vi tilbyder udlejning af diverse festartikler i Holbæk, Roskilde og andre byer på Sjælland.

Vi sørger for alt tilbehør til bryllupsfesten

Når du skal holde bryllup, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Det skal være en enestående fest, hvor dig og din udkårne kan fejre hinandens kærlighed med jeres familie og venner. Det kræver dog en del forskellige ting at få stablet et bryllup på benene.

Vi kan hjælpe jeg med at sætte rammerne for jeres bryllup, og mangler i bryllups-idéer, så kan et besøg hos os give god inspiration. Vi kan bl.a. stå for:​

  • ​Bryllupsteltudlejning
  • ​Stole og borde
  • ​Service
  • Duge og servietter
  • Bordpynt
  • Bryllupspynt

Hos os finder du en masse gode løsninger, der kan være ideelle til at skabe rammerne for en uforglemmelig fest til jeres bryllup.


Festartikler og festtilbehør til konfirmation

En konfirmation er også en helt særlig dag. Her vil dit unge barn træde ind i de voksne rækker. Det er derfor typisk også noget, der skal fejres med en fest. Skal du holde konfirmation, kan vi også her hjælpe dig med udlejning af diverse festartikler, der er behov for. Skal I f.eks. holde konfirmationen hjemme i haven, kan I leje et festtelt hos os.

Lad os danne rammerne om dit bryllup eller din konfirmation

Vi kan hjælpe dig med at få det perfekte udgangspunkt for et fantastisk bryllup eller konfirmation. Du kan leje eller købe lige præcis det, du står og mangler for at fuldende rammerne for konfirmationen eller brylluppet.

Er du interesseret i et samlet tilbud på alt det, du skal bruge til bryllup eller konfirmation? Ring til os på telefon 59 43 11 ​32 eller skriv en e-mail til vitro@vitroudlejning.dk

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os. Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk​

 ​​​CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  

Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Åbningstider

Åbningstider på telefon:

Man, Tir, Tor, Fre: 9.00 - 16.00

Ring til 59 43 11 32

Åbningstider på vores adresse:

Man, Fre: 9.00 - 16.00

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook