Har du festen har vi resten – gælder også erhvervsarrangementer

Skal der arrangeres firmafest? Så kontakt os. Vi tilbyder alt lige fra opsætning af telte til andet sjovt festudstyr! Ring på på telefon 5943 1132 eller skriv en e-mail vitro@vitroudlejning.dk

Service og Teltudlejning til alle typer af firmafester

Vitro Festudlejning udbyder et bredt udvalg af modulopbyggede telte, som betyder at de kan sammensættes efter ønske til forskellige typer af fester, heriblandt store firma arrangementer. Det er muligt at leje både store og små telte hos os. Derudover har vi telte i mange forskellige former og kan lejes med og uden gulv. Alle vores telte er af høj kvalitet, certificerede og godkendt af myndighederne.

Vitro koordinerer logistikken, uanset størrelsen af din fest. Vi koordinerer gerne kontakten til leverandører af mad, drikkevarer, snacks og underholdning,

Teltudlejning til erhverv med opsætning og nedtagning

Når man bestiller telt hos os, indebærer det selvfølgelig opsætning og nedtagning af teltet i overensstemmelse med kunden, så der ikke bliver noget unødvendigt stress i forhold til det praktiske. Skal kunden holde fest lørdag, vil vi typisk sætte teltet op torsdag eller fredag og først tage det ned omkring mandag eller tirsdag, så kunden har rigeligt tid til at komme sig over tømmermændene og få ryddet op.

Benytter du dig af tilbuddet om teltudlejning hos os, har du mulighed for at få mere end blot et telt. Vi tilbyder nemlig også at udleje varmeovne, scener, toiletvogne, lysekroner og meget andet.

Vores tilbud om teltudlejning gælder alle på Sjælland, både private og erhvervsfolk.

Det er op til dig, hvor stor en del af arrangementet vi skal stå for.

VITRO Fest-udlejning har eksisteret i mere end 20 år og har altid stået for god service og pålidelighed.​

Vi udlejer ALT hvad der måtte ønskes til enhversfester

Du kan booke vores udlejningsprodukter 24 timer i døgnet via vores webshop.

VITRO Fest-udlejning består af et team med højt motiverede og engagerede kollegaer, som tager "fest og glade dage" dybt seriøst. I vores team ved vi, at stærk logistik, rigtig timing og hårdt arbejde fra vores side, sikrer basis for en god fest og din succes som festarrangør.

Vi håber du finder, hvad du søger, ellers er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 5943 1132 eller e-mail vitro@vitroudlejning.dk.

Vitro artikel
05-04-2017
Champagnebobler og sæbebobler
Læs hele nyheden
Vitro artikel
17-10-2016
Vitro leverandør til kongehuset og partnerskab med Holbæk Teater
Læs hele nyheden
Bordopstillinger til konfirmation
23-02-2016
Kom og Få inspiration til jeres fest
Læs hele nyheden

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook