Corona-Information - Se mere her​ »

Erhvervskunde - Se hvad vi tilbyder »

Bryllupsarrangement - Se mulighederne her »​​​

Gratis brochure - Bestil her »​​​

Festartikler og festtilbehør til private fester og firmaarrangementer

Står du og mangler festartikler og festtilbehør til din kommende fest? Hos Vitro Festudlejning kan vi tilbyde dig et kæmpe udvalg af diverse festartikler og festtilbehør. Vi har mange kunder i byer som Holbæk og Roskilde på Sjælland. Vi kan dog levere til hele landet, når du bestiller via vores webshop.

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe indbydende omgivelser til festen. Festartikler og festtilbehør er derfor noget, der kan gøre en kæmpe forskel, for at gæsterne føler sig velkomne og godt tilpas. Vi kan tilbyde:

  • Aflange og runde tekstilduge/papirduge
  • ​Servietter
  • ​Lys
  • ​Bordløbere
  • ​Bordpynt
  • ​Indbydelser, kort, kuverter med mere
  • ​Sangskjuler
  • ​Skilte til æresport
  • ​Kagefigurer
  • ​Diverse festpynt og oppyntning

Find det rette pynt til festen

Vi har samlet et stort udvalg af forskellige former for festartikler og festtilbehør, du kan pynte op med til din fest. Der er noget til forskellige stilarter og forskellige typer af fester. Vi har gjort meget ud af, at der er noget til enhver smag og til enhver festlighed.

Når du vælger at købe festartikler og festtilbehør igennem os, har du en oplagt mulighed for at skabe nogle skønne rammer, og dine gæster vil glæde sig over, hvor meget du har gjort ud af pynten til festen. Du finder nemt den pynt, der passer perfekt til din fest hos os.

Skab basis for en god fest med de rette festartikler og festtilbehør

Vi kan hjælpe dig med at skabe den helt rette stemning til festen, så dine gæster kommer i stødet, allerede når de ankommer. Vi har et væld af skønne festartikler og festtilbehør, der kan danne basis for en rigtig god fest.

Har du spørgsmål til vores udvalg af festartikler og festtilbehør? Du er altid velkommen til at kontakte os på 59 43 11 32, e-mail vitro@vitroudlejning.dk eller besøge os i butikken. 

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os. Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk​

 ​​​CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  

Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Åbningstider

Åbningstider på telefon:

Man, Tir, Tor, Fre: 9.00 - 16.00

Ring til 59 43 11 32

Åbningstider på vores adresse:

Man, Fre: 9.00 - 16.00

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook