Firmafest står vi gerne for planlægning af

Står du for planlægningen af næste firmafest, men er du løbet tør for både overskud og ideer? Så er der hjælp at hente her. Hos Vitro Festudlejning ApS tilbyder vi alt inden for festudstyr til diverse festlige arrangementer. Vi står til rådighed for kunder over hele Sjælland.

Vi træder til med hjælp lige dér, hvor du har behov for det. Det kan eksempelvis være, du mangler et festtelt eller inspiration til underholdning. Lejer du et telt til dit erhvervsarrangement hos os, så står vi naturligvis for både opsætning og nedtagning af teltet. Alt sammen i god tid, så det står klar, når du ønsker det.

Vi hjælper med pyntning og oprydning til firmaarrangement

Vores firma er eksperter i koordinering af fest, uanset hvilken type fest der er tale om. Det vigtigste for os er, at du får en god dag eller aften, hvor du kan nyde gæsterne uden at skulle tænke på koordinering eller opvask.​ Derfor udlejer vi alt til enhver festlig lejlighed, såsom serviceudlejning, og står også gerne for oprydning og pyntning.

Får du hjælp fra os til planlægning af din næste firmafest, kan du altså blot læne dig tilbage, mens vi gør arbejdet for dig. Vi sørger altid for at få en god dialog med kunden, hvor vi imødekommer de pågældende ønsker og behov bedst muligt. Vi hjælper ved både store og små fester og står ligeledes gerne for kontakten til leverandører af mad og drikkevarer.​

Kontakt os for mere information

Skal vi planlægge en god firmafest lige efter dine behov, så kontakt os med det samme for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 59 43 11 32 eller på mail vitro@vitroudlejning.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.


Vitro artikel
05-04-2017
Champagnebobler og sæbebobler
Læs hele nyheden
Vitro artikel
17-10-2016
Vitro leverandør til kongehuset og partnerskab med Holbæk Teater
Læs hele nyheden
Bordopstillinger til konfirmation
23-02-2016
Kom og Få inspiration til jeres fest
Læs hele nyheden

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook