Corona-Information - Se mere her​ »

Erhvervskunde - Se hvad vi tilbyder »

Bryllupsarrangement - Se mulighederne her »​​​

Gratis brochure - Bestil her »​​​

Firmafest står vi gerne for planlægning af

Står du for planlægningen af næste firmafest, men er du løbet tør for både overskud og ideer? Så er der hjælp at hente her. Hos Vitro Festudlejning ApS tilbyder vi alt inden for festudstyr til diverse festlige arrangementer. Vi står til rådighed for kunder over hele Sjælland.

Vi træder til med hjælp lige dér, hvor du har behov for det. Det kan eksempelvis være, du mangler et festtelt eller inspiration til underholdning. Lejer du et telt til dit erhvervsarrangement hos os, så står vi naturligvis for både opsætning og nedtagning af teltet. Alt sammen i god tid, så det står klar, når du ønsker det.

Vi hjælper med pyntning og oprydning til firmaarrangement

Vores firma er eksperter i koordinering af fest, uanset hvilken type fest der er tale om. Det vigtigste for os er, at du får en god dag eller aften, hvor du kan nyde gæsterne uden at skulle tænke på koordinering eller opvask.​ Derfor udlejer vi alt til enhver festlig lejlighed, såsom serviceudlejning, og står også gerne for oprydning og pyntning.​

Får du hjælp fra os til planlægning af din næste firmafest, kan du altså blot læne dig tilbage, mens vi gør arbejdet for dig. Vi sørger altid for at få en god dialog med kunden, hvor vi imødekommer de pågældende ønsker og behov bedst muligt. Vi hjælper ved både store og små fester og står ligeledes gerne for kontakten til leverandører af mad og drikkevarer.​

Kontakt os for mere information

Skal vi planlægge en god firmafest lige efter dine behov, så kontakt os med det samme for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 59 43 11 32 eller på mail vitro@vitroudlejning.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os. Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk​

 ​​​CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  

Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Åbningstider

Åbningstider på telefon:

Man, Tir, Tor, Fre: 9.00 - 16.00

Ring til 59 43 11 32

Åbningstider på vores adresse:

Man, Fre: 9.00 - 16.00

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook