Corona-Information - Se mere her​ »

Erhvervskunde - Se hvad vi tilbyder »

Bryllupsarrangement - Se mulighederne her »​​​

Gratis brochure - Bestil her »​​​

Leje af fadølsanlæg til private og erhverv

​Hos VITRO Fest-udlejning ApS tilbyder vi leje af fadølsanlæg til private og erhverv. Vores tilbud for leje af fadølsanlæg gælder, hvis du vælger at købe øl hos os. Vi garanterer, at vi leverer et fuldt funktionelt fadølsanlæg til din næste fest eller firmaarrangement. Fadølsanlægget leveres med alt nødvendigt udstyr, herunder slanger og lignende. Priserne for leje af fadølsanlæg og køb af øl er inklusive kulsyre.

Stort udvalg af forskellige øl

Der er rigtig mange gode grunde til at leje et fadølsanlæg. Først og fremmest er det yderst stemningsgivende, og derudover smager en velskænket fad jo bare helt unikt og fremragende. Vi ved, at vores kunder har forskellig smag i øl, og vi er derfor godt dækket ind i forhold til vores udvalg.

Vores udvalg tæller nemlig en række forskellige øl heriblandt:

  • Carlsberg
  • Tuborg
  • Carls Special
  • En række andre
  • Ligeledes kan der efter aftale bestilles specialøl.

Overlad dine bekymringer til os

Hvis du eller din virksomhed lejer et fadølsanlæg hos os, skal du ikke bekymre dig om noget som helst i forhold til dette område. Som nævnt leverer vi både øllen og alt udstyr til fadølsanlægget. ​Vi sætter det op for dig og giver dig en grundig introduktion i, hvordan fadølsanlægget virker.​

Du skal heller ikke bekymre sig om, hvor meget øl du skal bestille. Du kan nemlig bestille rigeligt øl uden at bekymre dig om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kommer af med øllen. Vi tager nemlig alle uåbne fustager retur for 50 kroner​.​

Få mere end blot et fadølsanlæg hos os

Vælger du at gøre brug af tilbuddet om at leje af fadølsanlæg, giver dig en række ekstra muligheder. For at ramme den helt rigtige stemning til fadølsdrikkeri er det nødvendigt med en bar, og en sådan en kan du naturligvis også leje hos os. Tilbuddet om leje af fadølsanlæg, bar og lignende gælder både for erhvervskunder og private kunder, og vi leverer til hele Sjælland.

Synes du ovenstående om leje af fadølsanlæg lyder interessant, er du yderst velkommen til at ringe til os på telefon 59 43 11 32 til en uforpligtende snak, eller bestil direkte via vores webshop HER.

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os. Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk​

 ​​​CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  

Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Åbningstider

Åbningstider på telefon:

Man, Tir, Tor, Fre: 9.00 - 16.00

Ring til 59 43 11 32

Åbningstider på vores adresse:

Man, Fre: 9.00 - 16.00

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook