Åbningstider

Man, Tir, Tor, Fre: 8.00 - 17.00​
Ons: 8.00-12.00

Leje af Fadølsanlæg Sjælland

Vi giver dig mulighed for at benytte dig af tilbuddet om leje af fadølsanlæg hos os. Det er en mulighed, du har, hvis du i forvejen vælger at købe øl hos os. Vælger du at benytte tilbuddet om leje af fadølsanlæg, garanterer vi, at vi leverer et fuldt funktionelt fadølsanlæg til din fest. Fadølsanlægget leveres med alt nødvendigt udstyr, herunder slanger og lignende. Priserne for leje af fadølsanlæg og køb af øl er inklusive kulsyre.

Der er rigtig mange gode grunde til at leje et fadølsanlæg. Først og fremmest er det yderst stemningsgivende, og derudover smager en velskænket fad jo bare helt unikt og fremragende. Vi ved, at vores kunder har forskellig smag i øl, og vi er derfor godt dækket ind i forhold til vores udvalg. Vores udvalg tæller nemlig en række forskellige øl, heriblandt Carlsberg, Tuborg, Carls Special og en række andre. Ligeledes kan der efter aftale bestilles specialøl.

Overlad dine bekymringer til os

Hvis du lejer et fadølsanlæg hos os, skal du ikke bekymre dig om noget som helst i forhold til dette område. Som nævnt leverer vi både øllen og alt udstyr til fadølsanlægget. ​Vi sætter det op for kunden og giver ham/hende en grundig introduktion i, hvordan fadølsanlægget virker. Kunden skal heller ikke bekymre sig om, hvor meget øl han/hun skal bestille. Kunden kan nemlig bestille rigeligt øl uden at bekymre sig om, hvad han/hun skal gøre, hvis han/hun ikke kommer af med øllen. Vi tager nemlig alle uåbne fustager retur for 50 kroner​

Få mere end blot et fadølsanlæg hos os

Vælger du at gøre brug af tilbuddet om at leje af fadølsanlæg, giver dig en række ekstra muligheder. For at ramme den helt rigtige stemning til fadølsdrikkeri er det nødvendigt med en bar, og en sådan en kan du naturligvis også leje hos os. Tilbuddet om leje af fadølsanlæg, bar og lignende gælder både for erhvervskunder og private kunder, og vi leverer til hele Sjælland.

Synes du ovenstående om leje af fadølsanlæg lyder interessant, er du yderst velkommen til at ringe til os på 59 43 11 32 til en uforpligtende snak, eller bestil direkte via vores webshop HER


Vitro artikel
05-04-2017
Champagnebobler og sæbebobler
Læs hele nyheden
Vitro artikel
17-10-2016
Vitro leverandør til kongehuset og partnerskab med Holbæk Teater
Læs hele nyheden
Bordopstillinger til konfirmation
23-02-2016
Kom og Få inspiration til jeres fest
Læs hele nyheden

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Find os

Sophienlundsvej 6

4300 Holbæk

Sjælland

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook