Leje af toiletvogne til jeres næste fest

​Vi tilbyder udlejning af toiletvogne til private og erhverv. Du har mulighed for at benytte dig af vores tilbud om udlejning af toiletvogne, såfremt det arrangement vognene skal bruges til, foregår på Sjælland. Det er dog ogs muligt udelukkende, at leje toiletvogne hos os, men det er også muligt at leje toiletvognene i forbindelse med, at du eller din virksomhed lejer andre ting hos os.

Udlejning af toiletvogne inkl. tømning

Benytter du dig af vores tilbud om teltudlejning, kunne det muligvis være oplagt også at benytte dig af tilbuddet om leje af toiletvogne for eksempel. De toiletvogne, vi udlejer, er i yderst fin stand, og de leveres med sæbe og papir. Derudover er tilbuddet inklusive tømning af vognene.

Godt at vide om leje af toiletvogne

Du har sikkert en del spørgsmål angående tilbuddet om leje af toiletvogne, og vi vil forsøge at besvare de fleste af dem via denne tekststrøm. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at tage kontakt til os.

Ved udlejning af toiletvogne er det muligt at leje en vogn med både tank og kværn. Lyset i toiletterne kræver 220 volt. 

Det er muligt at hente vognene selv, men det er også muligt at få os til at levere vognene til den adresse, som vognene skal bruges på.

Vi lover dig kvalitet!

Vi garanterer, at vognene er af høj kvalitet, og at chancen for, at de skulle gå i stykker, er yderst minimal. I så fald uheldet alligevel skulle ske, vil vi naturligvis udbedre problemet så hurtigt som muligt.

Kontakt os for udlejning af toiletvogne

Synes du eller din virksomhed, at vores tilbud om leje af toiletvogne lyder fornuftigt, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 59 43 11 32 til en uforpligtende snak, eller bestil direkte via vores webshop HER.

Vitro artikel
05-04-2017
Champagnebobler og sæbebobler
Læs hele nyheden
Vitro artikel
17-10-2016
Vitro leverandør til kongehuset og partnerskab med Holbæk Teater
Læs hele nyheden
Bordopstillinger til konfirmation
23-02-2016
Kom og Få inspiration til jeres fest
Læs hele nyheden

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook