Corona-Information - Se mere her​ »

Erhvervskunde - Se hvad vi tilbyder »

Bryllupsarrangement - Se mulighederne her »​​​

Gratis brochure - Bestil her »​​​

Serviceudlejning - Udlejning af service & porcelæn

​Vi giver dig muligheden for at leje serviceudstyr til din fest via vores tilbud om serviceudlejning. Tilbuddet gælder både private og erhverv, der ønsker at holde fest nær Roskilde og Holbæk, såfremt udstyret skal leveres. Hvis man selv henter udstyret, udlejer vi til hele landet.

Udlejning af service & porcelæn

Tilbuddet om serviceudlejning indebærer muligheden for at leje stole, borde, service, smukke duge og servietter. Vi udlejer både til små familiefester og store firmafester. Vi har mulighed for at udleje serviceudstyr til op til 2000 kuverter.

Når man holder fest, er det vigtigt for gæsternes overordnede indtryk af festen, at æstetikken er i orden. Bordene skal være pæne, dugene skal være smukke og tallerkener samt bestikket skal se elegant og velvalgt ud.

Vores udvalg af serviceudstyr er enormt bredt, og vi garanterer, at vi har noget udstyr, der harmonerer med din fests udtryk og din smag.

Få gode råd til serviceudlejning

​Vi har en del erfaring med at holde fester og yde servicen ’serviceudlejning’. Denne erfaring lader vi gerne komme vores kunder til gode; vi hjælper nemlig hellere end gerne kunderne med vejledning og inspiration til deres fester, hvis de benytter sig af serviceudlejning hos os.​

Vi har alt til din fest

​Ønsker du at leje mere end blot serviceudlejning, har du også den mulighed. Vi udlejer alt, hvad du kunne tænke dig at få brug for i forbindelse med afholdelse af en fest. Det er blandt andet muligt at leje festtelte, gulve, toiletvogne, fadølsanlæg, borde og stole samt meget andet hos os.

Kontakt os omkring serviceudlejning

Synes du, vores tilbud om serviceudlejning lyder interessant, er du meget velkommen til at ringe til en uforpligtende snak på telefon 59 43 11 32 eller besøg vores webshop HER.​​

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os. Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk​

 ​​​CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  

Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Åbningstider

Åbningstider på telefon:

Man, Tir, Tor, Fre: 9.00 - 16.00

Ring til 59 43 11 32

Åbningstider på vores adresse:

Man, Fre: 9.00 - 16.00

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook