Åbningstider

Man, Tir, Tor, Fre: 8.00 - 17.00​
Ons: 8.00-12.00

Teltudlejning til konfirmation og anden fest

Skal du holde stor fest, men mangler et lokale at afholde festlighederne i? Så kan vi måske hjælpe dig i form af vores service ’teltudlejning’. 

Bredt udvalg ved telte til konfirmation

Vi har et bredt udvalg af telte til forskellige typer af fester, heriblandt den store konfirmation. Det er muligt at leje både store og små telte hos os. Derudover har vi telte i mange forskellige former. Alle vores telte er af høj kvalitet og certificerede og godkendt af myndighederne.

Benytter du dig af tilbuddet om teltudlejning hos os, har du mulighed for at få mere end blot et telt. Vi tilbyder nemlig også at udleje varmeovne, scener, toiletvogne, lysekroner og meget andet. Vores tilbud om teltudlejning gælder alle på Sjælland, både private og erhvervsfolk.

Sikker teltudlejning på Sjælland - Fordele ved at vælge os

Når man bestiller teltudlejning hos os, indebærer det også, at vi sætter teltet op for kunden, og i disse situationer er det vigtigt for os, at kunden ikke bliver unødvendigt stresset eller bekymret. Derfor sørger for at sætte teltet op i god tid. Skal kunden holde fest lørdag, vil vi typisk sætte teltet op torsdag eller fredag, og vi vil først begynde at pakke teltet ned omkring mandag eller tirsdag, så kunden har rigeligt tid til at komme sig over tømmermændene og få ryddet op.


Udlejning af festtelte i Sjælland

Udlejning af telte & leje af festtelte

Vi har i mange år haft tilbuddet om teltudlejning på Sjælland, og vi har via vores erfaring med teltudlejninger, lært en del gode råd og tips, vi gerne giver kunden. Vi anbefaler for eksempel, at man bestiller telte, der er så store, at ens gæster har minimum en kvm, hvis festen blot involverer spisning. Hvis det er planen, at man vil holde dansefest, anbefaler vi, at teltet er så stort, at hver gæst minimum har 1,5 kvm.

Hvad koster det at leje et festtelt?

Har du flere spørgsmål omkring teltudlejning hos os, er du meget velkommen til at ringe på 59 43 11 32

Vitro artikel
05-04-2017
Champagnebobler og sæbebobler
Læs hele nyheden
Vitro artikel
17-10-2016
Vitro leverandør til kongehuset og partnerskab med Holbæk Teater
Læs hele nyheden
Bordopstillinger til konfirmation
23-02-2016
Kom og Få inspiration til jeres fest
Læs hele nyheden

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Find os

Sophienlundsvej 6

4300 Holbæk

Sjælland

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook