Corona-Information - Se mere her​ »

Erhvervskunde - Se hvad vi tilbyder »

Bryllupsarrangement - Se mulighederne her »​​​

Gratis brochure - Bestil her »​​​

Teltudlejning til bryllup, fest og andre arrangementer

Skal der holdes bryllup, fest eller andet firmaarrangement, men mangler et lokale at afholde festlighederne i? Så kan vi hjælpe dig i form af vores teltudlejning. Ring på tlf. 59 43 11 32 og få en specifik pris på udlejning af telt til dit arrangement!

Telte udlejes til private og erhverv

Vi har et bredt udvalg af telte til forskellige typer af fester, heriblandt bryllup, konfirmation eller store firmaarrangementer. Det er muligt at leje både store og små telte hos os. Derudover har vi telte i mange forskellige former. Alle vores telte er af høj kvalitet og certificerede og godkendt af myndighederne.

Benytter du dig af tilbuddet om teltudlejning hos os, har du mulighed for at få mere end blot et telt. Vi tilbyder nemlig også at udleje varmeovne, scener, toiletvogne, lysekroner og meget andet. Vores tilbud om teltudlejning til bryllup, firmafest og andre arrangementer gælder alle på Sjælland, både private og erhverv. ​

Sikker teltudlejning og fordele ved os

Når man bestiller teltudlejning hos os, indebærer det også, at vi sætter teltet op for dig eller din virksomhed, og i disse situationer er det vigtigt for os, at du ikke bliver unødvendigt stresset eller bekymret. Derfor sørger for at sætte teltet op i god tid.

Udlejning af festtelte i Sjælland

Skal du holde fest lørdag, vil vi typisk sætte teltet op torsdag eller fredag, og vi vil først begynde at pakke teltet ned omkring mandag eller tirsdag, så du har rigeligt tid til at komme dig over tømmermændene og få ryddet op.

Udlejning af telte & leje af festtelte

​Vi har i mange år haft tilbuddet om teltudlejning på hele Sjælland, særligt i omegnen af Holbæk og Roskilde, og vi har via vores erfaring med teltudlejninger lært en del gode råd og tips, vi med glæde deler ud af. Vi anbefaler for eksempel, hvis festen blot involverer spisning, at man bestiller telte, der er store nok, så ens gæster har minimum en kvm. Hvis det er planen, at man vil holde dansefest, anbefaler vi, at teltet er så stort, at hver gæst minimum har 1,5 kvm.​

Hvad koster det at leje et festtelt?

​Har du flere spørgsmål omkring teltudlejning hos os, er du meget velkommen til at ringe på telefon 59 43 11 32.

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os.
​​Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk​

​​CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  

Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Åbningstider

Åbningstider udstilling:

Ring og lav aftale på 59 43 11 32

Åbningstider Telefon:

Man, Tirs, Tor, Fre: 9.00 - 16.00

Ons: 9.00 - 12.00

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook