Teltudlejning til konfirmation, firmafest og andet

Skal du holde stor fest eller firmafest, men mangler et lokale at afholde festlighederne i? Så kan vi hjælpe dig i form af vores teltudlejning.

Ring på tlf. 59 43 11 32 og få en pris på udlejning af telt

Telte udlejes til private og erhverv

Vi har et bredt udvalg af telte til forskellige typer af fester, heriblandt konfirmation eller store firmaarrangementer. Det er muligt at leje både store og små telte hos os. Derudover har vi telte i mange forskellige former. Alle vores telte er af høj kvalitet og certificerede og godkendt af myndighederne.

Benytter du dig af tilbuddet om teltudlejning hos os, har du mulighed for at få mere end blot et telt. Vi tilbyder nemlig også at udleje varmeovne, scener, toiletvogne, lysekroner og meget andet. Vores tilbud om teltudlejning gælder alle på Sjælland, både private og erhverv. ​

Sikker teltudlejning og fordele ved os

Når man bestiller teltudlejning hos os, indebærer det også, at vi sætter teltet op for dig eller din virksomhed, og i disse situationer er det vigtigt for os, at du ikke bliver unødvendigt stresset eller bekymret. Derfor sørger for at sætte teltet op i god tid.

Skal du holde fest lørdag, vil vi typisk sætte teltet op torsdag eller fredag, og vi vil først begynde at pakke teltet ned omkring mandag eller tirsdag, så du har rigeligt tid til at komme dig over tømmermændene og få ryddet op.

Udlejning af festtelte i Sjælland

Udlejning af telte & leje af festtelte

​Vi har i mange år haft tilbuddet om teltudlejning på Sjælland, og vi har via vores erfaring med teltudlejninger, lært en del gode råd og tips, vi gerne giver kunden. Vi anbefaler for eksempel, at man bestiller telte, der er så store, at ens gæster har minimum en kvm, hvis festen blot involverer spisning. Hvis det er planen, at man vil holde dansefest, anbefaler vi, at teltet er så stort, at hver gæst minimum har 1,5 kvm.​

Hvad koster det at leje et festtelt?

​Har du flere spørgsmål omkring teltudlejning hos os, er du meget velkommen til at ringe på telefon 59 43 11 32.

Vitro artikel
05-04-2017
Champagnebobler og sæbebobler
Læs hele nyheden
Vitro artikel
17-10-2016
Vitro leverandør til kongehuset og partnerskab med Holbæk Teater
Læs hele nyheden
Bordopstillinger til konfirmation
23-02-2016
Kom og Få inspiration til jeres fest
Læs hele nyheden

​Firmainfo

VITRO Fest-udlejning ApS

CVR: 34619727

​Info & kontakt

Tlf.: 5943 11​32  Vagt: 5943 1132 og tryk 0

vitro@vitroudlejning.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 15 anmeldelser fra Facebook