BRYLLUP

Skal du holde bryllup?

Hos Vitro festudlejning kan vi hjælpe dig med alt det nødvendige, du har brug for til festen. Vi tilbyder udlejning af festartikler i Holbæk, Roskilde og andre byer på Sjælland.

Vi sørger for alt tilbehør til bryllupsfesten. Når du skal holde bryllup, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Det skal være en enestående fest, hvor dig og din udkårne kan fejre hinandens kærlighed med jeres familie og venner. Det kræver dog en del forskellige ting at få stablet et bryllup på benene.​

Vi kan hjælpe jeg med at sætte rammerne for jeres bryllup, og mangler i bryllups-idéer, så kan et besøg hos os give god inspiration. Vi kan bl.a. stå for:​ teltudlejning, stole, borde, service, duge og bordpynt. Hos os finder du en masse gode løsninger, der kan være ideelle til at skabe rammerne for en uforglemmelig fest til jeres bryllup.

Sidder du inde med en masse spørgsmål, så se gerne vores typiske spørgsmål og måske du kan være heldig at få besvaret dit spørgsmål der. Hvis ikke så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler yderligere information.

Hør om Julius og Stines
bryllupsoplevelse med os!

Vores mål er skabe de perfekte rammer til jeres bryllup. Fordi jeres dag skal være uforglemmelig. Vi ved hvor meget tid og overskud det kræver at planlægge et bryllup, og derfor ønsker vi at tage det største pres fra jeres skuldre, ved at I overlader opsætning og levering til os. Det er netop det vi har gjort for vores to glade kunder, Julies og Stine. Hør hvilken oplevelse de havde med os i videoen.

pakker

Vores festpakker

Ønsker du at købe en samlet løsning til dit bryllup? Så kan du nedenunder vælge mellem en lille, mellem eller stor pakke.

6225 kr.

Lille pakke

30 personer

N

6x6 telt med gulv

N

Aflange borde til 30 pers.

N

Polstrede stole til 30 pers.

N

3-retters service til 30 pers.

Inkl. opsætning og nedtagning af telt. ekskl. transport.

12000 kr.

Mellem pakke

50 personer

N

6x9 telt med gulv

N

Aflange borde til 50 pers.

N

Polstrede stole til 50 pers.

N

3-retters service til 50 pers.

Inkl. opsætning og nedtagning af telt. ekskl. transport.

19995 kr.

Stor pakke

90 personer

N

9x12 telt med gulv

N

Runde borde til 90 pers.

N

Polstrede stole til 90 pers.

N

3-retters service til 90 pers.

Inkl. opsætning og nedtagning af telt. ekskl. transport.

Cookie-indstillinger